Филмовата звезда от Приятели не спира  да вълнува  публиката с

...
Филмовата звезда от Приятели не спира  да вълнува  публиката с
Коментари Харесай

Дженифър Анистън показа първи признаци на стареене на 54

Филмовата звезда от „ Приятели ” не стопира  да вълнува  публиката с превъзходните си извивки и сподели, че няма комплекси от обстоятелството, че постепенно остарява. През февруари следващата година Джен Анистън ще навърши 55 години, само че се пробва да наподобява съвсем толкоз добре, колкото при започване на кариерата си.

Постоянните тренировки, вярното хранене и здравословният метод на живот са безусловно явни - Анистън наподобява впечатляващо, макар че измененията, свързани с възрастта, към този момент стартират да се усещат.

И по този начин през вчерашния ден на 8 декември, онлайн се появиха нови фрагменти на актрисата - тя избра блуза с отворени плещи за появяването си на снимачната площадка на утринния блок. Ръцете с много явно инертност на кожата не тормозиха Анистън - тя се нарежда като уверена и дейна жена без никакви комплекси.

Изящната талия и прелестните бедра на Дженифър обаче не могат да не вдъхнат удивление – фигурата й наподобява необикновено!

Имайте поради, че същността на диетата на Анистън е оптималната консумация на зеленчуци и риба. Тя се отхвърли от млечните артикули и захарта, с помощта на което се отърва от отоците и непотребната течност в тялото. И по този начин, нейната емблематична салата ви разрешава да отслабнете с към 10 кг за един месец - с помощта на тази рецепта тя получи мечтаната роля в сериала „ Приятели “.

Инфо: wday.ru

Тагове: new Дженфър Анистън Дженифър Анистън на 54 Дженифър Анистън остарява
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР